Uhyggelig lækker halloweenkage med brownie og marcipanbund med chokolademousse, havregrynscrumble med græskarkerner, friske hindbær og appelsinmousse i midten. Kagen er overtrukket med orange overtræksmarcipan og (u)hyggelig marcipan pynt.
Opskriften giver 10 halloweenkager. Mousser og fyld er beregnet pr. kage.
Køretid (vejl.): Kageforblandingen og vand køres sammen langsomt med spartel i 5 minutter - skrab ned undervejs. Vejes af 200 g pr. bund og bages i silikoneform med en diameter på ca. 16 cm. eller bages i stålring.
Dejvægt: 175 g.
Bagetemperatur: 175 - 180°C
Bagetid (vejl.): 16 minutter
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
76103300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.